O selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Vreau sa-mi achizitionez un Opel Corsa C second-hand si as vrea si eu cateva pareri din partea cunoscatorilor. Mi s-a spus ca este o masina tipic feminina, dar mie imi place si voiam sa mai aud si alte pareri. Multumesc" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

"Sunt nou posesor al unui RENAULT MEGANE SEDAN si unii prieteni mi-au recomandat sa bag in roti azot in loc de aer. Dati-mi o sugestie in legatura cu acest subiect. Va multumesc!!" Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Opel Corsa cu 1000 euro, bine sau rau?
"Am gasit sa cumpar un opel Corsa, in afara de masina pe care o am. Am nevoie de o masina ieftina, dar se pare ca e prea ieftina. Este din 1997, cam 130.000 km. La prima vedere este in stare buna, nu se aude nimic la ea." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Probleme la directie
"Cand iau viraj maxim stanga sau dreapta , scoate un fluierat urat. stie cineva care ar fi cauza? va multumesc!mentionez ca am un Nissan Micra din 1992" Comenteaza aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.