Constructorii de automobile Renault si Toyota au cele mai multe lansari de modele in acest an, francezii avand in prezent la vanzare patru modele, urmand a mai fi prezentate alte patru, in vreme ce niponii au lansat deja cinci, urmand al saselea, alte sase modele primind facelift-uri.

Renault MeganeRenault a lansat, de la inceputul anului, pana in prezent, noul Megane, noul Megane Coupe, Laguna Coupe si noua gama Clio (Clio, Clio Estate, Clio RS), iar pana la finele anului mai sunt programate a fi prezentate si comercializate Megane Sport Tourer, Fluence, noul Scenic si noul Grand Scenic, potrivit NewsIn.

Toyota iQReprezentanta locala a celui mai mare producator de automobile din lume, Toyota, a lansat in Romania noile modele IQ si Urban Cruiser, noile generatii de Avensis, Prius si Verso, iar luna viitoare va prezenta noul Land Cruiser. Totodata, pe parcursul anului, Toyota a mai prezentat si a inceput comercializarea facelift-urilor la modelele Aygo, Yaris, Auris, Corolla, Rav4 si Hilux.

Marca de lux a Toyota, Lexus, a avut doua lansari: noua generatie a SUV-ului hibrid RX450H si noul model IS250C decapotabil.

Porsche PanameraSi Porsche Romania, reprezentantul local al marcilor Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT si Porsche, a avut o activitate intensa la capitolul lansari. Dintre toate companiile din cadrul grupului, Porsche a avut patru prezentari de modele: Cayenne Diesel, Cayman facelift, Boxer facelift, precum si prima limuzina din istoria marcii, Panamera.

Audi a lansat A5 Sportback si urmeaza noul SUV Q7, Volkswagen a prezentat Polo, SEAT - Exeo si facelift-uri la Leon (inclusiv la modele sportive FR si Cupra) si Altea, iar Skoda - noua Octavia si modelul sportiv RS, iar pana la sfarsitul anului va fi lansat modelul Combi al limuzinei Superb.

Afla pe Wall-Street ce alte lansari sunt programate in acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.