Mercedes-Benz Romania, importatorul marcii germane pe plan local, va lansa in noiembrie versiunea Break a noii generatii Clasa E, disponibila in prezent pentru comenzi, de la 42.483 euro cu TVA.

Clasa E limuzina a fost adusa in Romania in luna mai, iar versiunea coupe in luna mai.
Linia de motoare disponibile pentru noul Break la lansare comprima cinci unitati intre 125 kW/170 hp si 285 kW/388 hp. Toate motoarele indeplinesc normele impuse de standardele pentru emisii Euro5.

Consumul de combustibil si emisiile noului model Break au fost reduse prin noi motoare si numeroase masuri de optimizare, aerodinamica, greutate, managementul energiei, rezistenta redusa. E 250 CDI are un consum de combustibil de 5,7 litrii pe 100 de km, iar emisiile de CO2 sunt de 150 g per km.

Printre dotarile E Break sunt sistemul de franare Adaptive Brake cu functia Hold, lampi spate cu tehnologie led, Sistemul pentru Mentinerea Atentiei, sistemul optional de control al proximitatii Distronic Plus, Sistemul Inteligent de Iluminare, sistemele Pre-Safe, ESP si BAS, sistemul Easy-Entry, sistemul automat de climatizare Thermatic, sistemul Thermotronic, sistemul multimedia Comand APS cu unitate CD/DVD, sistemul Parktronic cu ghid pentru parcare.

Modelul are ca dotare standard suspensii pe perne de aer pentru rotile din spatele ce se autoregleaza si o noua functie unica de management al compartimentelor de incarcare.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.