Va prezentam o selectie a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salut am un seat leon(modelu nou) de 1.9 TDI 116CP si am auzit ca din calculator se poate sa-mi dea drumu la inca ceva cai.. aveti idee cam la ce putere pot ajunge ?" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Golf IV diesel sau benzina?

"Salutari tuturor,am strans o manuta de bani si de multi ani visez la un Golf IV,sunt destule pe piata prin urmare am urmatoarele nelamuriri:
1.Ce masina fiabila sa-mi iau in 5000Euro?
2.Golf pe benzina sau diesel,de ce?
3.Care sunt punctele forte si slabe ale unui golf IV?
4.De ce mi-as cumpara Golf sau de ce NU mi-as cumpara Golf?
Am citit destule pe forumul asta,de aceea vreau sa spun ca am incredere in voi,asadar as vrea sa ma ajutati sa iau deciziile bune! Multumesc foarte mult. " Gasesti intreaga discutie pe forumul Sotto.

Franarea cu piciorul stang - cum se face?
"Salut. Imi place sa conduc sportiv, sunt pasionat si de curse, asa ca incerc sa ma obisnuiesc sa franez cu piciorul stang. As vrea sa stiu daca este cineva aici care reuseste sa faca bine asta.
Eu am inceput sa exersez acum doua saptamani. Va dati seama ca nu pot chiar in fiecare zi, pt ca nu fac asta in trafic :), mai incerc in spatii mari si fara masini, dupa ce plec de la munca.
Ideea e urmatoarea. Nu-mi iese! Nu pot sa dozez frana, nu o simt. Masina mea are cutie manuala.
Este cineva pe aici care stie sa faca asta? Adica cineva caruia ii iese faza.
Eu vreau sa ma obisnuiesc intai sa dozez bine frana, apoi sa incerc sa franez in timp ce am dreptul pe acceleratie, in viraje. Am mai vazut sa sistemul "heel and toe", adica franat si accelerat cu acelasi picior, in timp ce schimbi treapta - retrogradare. Oricum mai am pana sa incerc asta. Astept raspunsurile voastre." Comenteaza pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.