Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

"Salutari tuturor,am strans o manuta de bani si de multi ani visez la un Golf IV,sunt destule pe piata prin urmare am urmatoarele nelamuriri:
1.Ce masina fiabila sa-mi iau in 5000Euro?
2.Golf pe benzina sau diesel,de ce?
3.Care sunt punctele forte si slabe ale unui golf IV?
4.De ce mi-as cumpara Golf sau de ce NU mi-as cumpara Golf?

Am citit destule pe forumul asta,de aceea vreau sa spun ca am incredere in voi, asadar as vrea sa ma ajutati sa iau deciziile bune! Multumesc foarte mult." Raspunde pe forumul Sotto.

Probleme cu politistii

forum sotto"Salut. Am si eu o intrebare, pentru ca m-am lovit de o situatie care m-a enervat. Ce se intampla in cazul in care nu-mi place cum vorbeste politistul cu mine? Adica e nesimtit si nu stie sa vb frumos? Ce pot sa fac in situatia asta? Am dreptul sa refuz sa-i prezint actele?
Pot sa chem un alt echipaj care sa-mi verifice actele si sa ma puna sa suflu in etilotest? " Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Recarosare

"am un pasat b3 din '93 cu motor de 1.6 td si as vrea sa recarosez masina si tot odata sa-i schimh si motoru cu unu de 1.9 td si acellesi model a fost dotat cu motor de 1.9. ma poate ajuta cineva cu cata sugestii sau informatii.va rog." Raspunde pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.