Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Probleme cu pornirea la un Opel Astra din 94
Forum sotto"Am un Opel Astra din 1994 pe injectie pe benzina.nu mai vrea sa porneasca. la inceput a pornit greu a mers cate 5--7 minunte si se oprea dar acum nu mai porneste deloc. nu da scanteie bobina. care ar putea fi cauzele si ce credety ca are. sunt intro zona unde nu am acces la tester si deci nu am cum sa ajung la unu. ce ar trebiu schimbat. bobina si delcoul sau ar putea fii alceva?" Raspunde pe forumul Sotto.

Ce parere aveti despre VW Golf III 1.9 TDI

"Ce parere aveti despre VW Golf3, motorul de 1.9TDI. Vreau sa cumpar unul, ca si a doua masina, sa-l folosesc de frecat pe tot felul de drumuri (forestiere). Puteti sa-mi spuneti despre cheltuielile de intretinere, fiabilitate. Stiti cum se pot verifica numarul de km reali? Merci." Posteaza un raspuns pe forumul Sotto.

Motor subturat
"poate cineva sa-mi spune ce se intampla atunci cand motoru tremura, cere treapta inferioara,..dar nu schimb,...continui in speranta ca va lua demaraj,....ce se poate intampla?
Intreb in ambele cazuri, exista diferenta daca e motor pe benzina or diesel?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.