Nu vorbim chiar de un cart oarecare, ci de extraordinarul KTM X-BOW.

KTM X-BOWKTM X-BOW este considerat prima masina a celor de la KTM, care si-au zis sa incerce si asa ceva, dupa ce au ajuns atat de sus cu divizia moto. Putem spune despre X-BOW ca este un kart mai evoluat, dar in realitate cei de la KTM il va ca o masina extrema. Foarte usoara si foarte puternica in raport cu greutatea.

KTM X-BOWMasina, ca sa-i spunem asa, a fost prezentata acum cativa ani, dar continua sa evolueze. Motorul pe care se bazeaza cei de la KTM este unul de provenienta Audi, de 2 litri TFSI, care produce 240 CP/5.500 rpm si 310 Nm/2.200 - 5.000 rpm. La o greutate de 890 de kg, performantele sunt excelente. 0 -100 km/h in 3,9 secunde si 220 km/h viteza maxima. Acceleratia laterala suportata este de 1,5 G, franarea de la 100 km/h se face in 32 de metri, iar la 200 km/h forta de apasare este de aproape 200 kg. Toate aceste caracteristici recomanda X-BOW celor fara probleme cu inima, pentru distractie extreme pe circuit.

KTM X-BOWAceste caracteristici sunt insa cunoscute de cativa ani si spuneam ca X-BOW evolueaza. Ei bine, de curand, ABT Sportsline ofera un kit de tuning pentru X-BOW, kit recunoscut si recomandat chiar de catre cei de la KTM. Cu ajutorul acestui modul, puterea maxima ajunge la 300 CP, iar cuplul urca pana la valoarea de 400 Nm. Acceleratia 0 - 100 km/h este posibila in 3,5 secunde.

Kitul vine la pachet cu o garantie de 2 ani si costa circa 7.000 euro, pret care include si montajul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.