Constructorul italian le-a pregatit o surpriza tuturor posesorilor de modele Ferrari.

FerrariFerrari a lansat un nou program de asistenta rutiera pentru toti posesorii de masini Ferrari, cu singura conditie ca acestea sa fie fabricate dupa 1947. Ceea ce constituie practic asistenta rutiera pentru toate modelele calutului cabrat aflate in circulatie, pentru ca este greu de crezut ca este cineva care se plimba constant cu vreun model fabricat inainte de 1947, locul acestora fiind de obicei in garaje si muzee.

FerrariProgramul, numit "With You" este gratuit si este aplicabil oricarui model Ferrari, presupunand asistenta rutiera tot anul, 24 de ore pe zi. Posesorii Ferrari au la dispozitie un numar special unde pot suna daca masina se strica, iar Ferrari le asigura transportul masinii la centrele de service autorizate, plus decontarea cheltuielilor cu transportul proprietarului catre casa si catre service pentru a-si ridica masina cand este gata.

Vestea ii va bucura/linisti in special pe proprietarii modelelor cu ceva ani vechime, stiut fiind faptul ca, pana acum cativa ani, Ferrari nu avea un renume prea bun in ceea ce priveste fiabilitatea modelelor sale.

Ferrari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.