Va prezentam un sumar al celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

forum Sotto"Salut. Vreau sa iau o masina de 4000 cmc, euro 3 din 2003 si taxa de inmatriculare este de 9.700 euro. am tot studiat legea si am vazut ca scutiri de taxe au persoanele cu handicap cu conditia ca masina sa fie adaptata pentru handicapul persoanei (ceea ce iese din discutie) si ONG-urile.

Intrebarile mele sunt:
- daca iau masina prin donatie pe o fundatie ce urmeaza sa o fac cum o transfer ulterior pe numele meu (nu stiu daca este legal si care ar fi procedura)?
- am intalnit persoane ce s-au oferit contra cost sa-mi faciliteze o reducere de 50% din aceasta taxa. prin ce metode? ca de la ei nu am aflat nimic.
- stie cineva o baza a zvonurilor precum ca s-ar scoate aceasta taxa introducandu-se in impozitul masinii?
multumesc." Poti raspunde pe forumul Sotto.

Metode de a iesi prin parbriz
"Sa ne distram un pic!!! Aveti o masina cu CV automata, mergeti cu 60 km la ora si scoateti din viteza si bagati in P. Eu am mers cu 10 km la ora si accidental am facut acest lucru si desi aveam centura pusa am avut senzatia ca am intrat intr-un tren." Comenteaza pe forumul Sotto.

Mini A/C auto
Ma poate ajuta cineva? pe unde as gasi un aer conditonat auto, acela la bricheta? am un amic care are logan si MOARE in el pe caldurile astea...Comenteaza pe forumul Sotto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.