Userii forumului Daciaclub au reusit sa intre in posesia unor poze spion care arata exact versiunea de serie a Daciei SUV.

Dupa multe alte serii de poze spion, fie cu masina de serie, dar camuflata bine, fie cu platforma 4x4 montata pe o caroserie de Dacia Logan, au aparut primele poze spion care ne arata cat se poate de clar SUV-ul Dacia.
Dacia SUVPozele au fost postate pe forumul Daciaclub si arata SUV-ul Dacia intr-o hala, probabil in uzina Dacia. Zilele trecute, cei de la Freelancer reusisera sa prinda cateva instantanee cu masina, dar tot cu camuflaj, aflata in teste pe Transfagarasan. SUV-ul Dacia este asteptat anul acesta, la Salonul Auto de la Frankfurt, comercializarea urmand sa inceapa in prima parte a anului 2010.
Dacia SUVCe atrage atentia este faptul ca masina nu seamana cu Dacia Sandero, asa cum s-a vehiculat pana acum. Este un model cu design original, doar stopurile spate amintind vag de cele ale modelului Sandero. Partea frontal este cu totul noua, cu blocuri optice mari si semnalizatoare pozitionate in partea superioara a acestora. Deocamdata nu exista si poze de interior.
Dacia SUVLa nivel tehnic este de asteptat ca Dacia SUV sa ofere, pe langa tractiune integrala si versiuni cu tractiune doar pe puntea fata, pentru un pret de pornire mai scazut. De asemenea, se asteapta ca, pe langa o parte din motorizarile actuale ale celorlalte modele Dacia, sa fie introdusa o versiune mai puternica a dCi-ului de 1,5 litri (posibil cea de 105 CP), dar nu este exclus sa vedem sub capota si dCi-ul de 1,9 litri, la variantele mai scumpe.

Sursa: Daciaclub

Cum vi se pare ca arata Dacia SUV? Va asteptati la altceva?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.