Modelul de clasa mica al celor de la VW este foarte apreciat chiar inainte ca publicul sa ia contact cu masina.

VW PoloSeamana cu a sasea generatie a lui Golf, dar asta nu deranjeaza. Arata bine, in stilul deja arhicunoscut al germanilor si are sanse sa domine vanzarile in clasa mica. Este vorba de noua generatie a modelului Polo, care a primit deja aprecierea clientilor. Masina s-a lansat acum 3 zile pe piata germana, dar constructorul avea motive de bucurie inainte de asta. Noul Polo a inregistrat comenzi de peste 24.000 de exemplare pana la data lansarii in Germania, clientii optand practic pentru masina dupa informatiile de pe hartie si dupa poze.
In Germania, noul Polo are un pret de pornire de 12.150 euro.

VW PoloVolkswagen spune ca platforma tehnica este una excelenta si germanii isi sustin afirmatia prin noutatile la nivelul propulsoarelor. Astfel, inca din primul an de productie, noul VW Polo va fi disponibil cu 7 motoare diferite. Polo va putea fi echipat cu un nou motor turbo, de doar 1,2 litri, cu 4 cilindri, care produce 105 CP. VW PoloConsumul mediu al acestui motor este de doar 5,5 litri/100 km. O alta nouate este TDI-ul de 1,6 litri, care produce 90 CP si alcarui consum mediu, in combinatie cu pachetul BlueMotion, este de 3,3 litri/100 km, emisiile de CO2 fiind de 96 grame/kilometru. Din cele 7 propulsoare cu care va putea fi echipat noul VW Polo, cinci sunt noi, iar gama de puteri va fi cuprinsa intre 60 CP si 105 CP. De asemenea, VW ofera pentru noul Polo cutia de viteze DSG cu 7 trepte, pe langa cea manuala oferita standard.

VW PoloIn Romania, lansarea noului Polo este planificata pentru a doua saptamana a lunii septembrie. Noul Polo poate fi precomandat si in tara noastra din luna august, primele livrari urmand sa se faca din luna septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.