Audi a aratat prima poza - un teaser - cu noul A5 Sportback, un coupe cu 5 usi din gama A5.
Germanii au prezentat destule informatii tehnice despre noul A5 Sportback, dar ne lasa sa mai asteptam pozele oficiale in care sa vedem in ansamblu masina. Deocamdata a fost aratat doar teaser-ul pe care il vedeti si o schita a masinii.
Audi A5 SportbackNoul A5 Sportback, model care face parte din gama A5 este un coupe, nu cu 4, ci cu 5 usi, daca tinem cont ca este un hatchback. Masina este bazata in ceea ce priveste designul pe modelul A5, dar vine cu o parte posterioara schimbata datorita plonjarii plafonului cu 36 mm, comparativ cu Audi A4. Cele 4 portiere nu au rama, efectul creat de acestea integrandu-se perfect in linia dinamica a masinii. Designerii au vrut sa combine sportivitatea siluetei cu aspectul practic, asa ca au reusit sa lase portbagajului un volum de 480 de litri, acesta ajungand chiar la 980 de litri daca este rabatata bancheta spate. Habitaclul ofera 4 locuri si probabil aceeasi plansa de bord de la Audi A5.
Audi A5 SportbackLa debutul vanzarilor, A5 Sportback va fi oferit cu o paleta de 2 motorizari pe benzina si 3 turbodiesel. Cel mai mic motor pe benzina este unul de 2 litri TFSI (quattro) de 211 CP si 350 Nm, urmatorul fiind un V6 de 3,2 litri (quattro) care produce 265 CP. Partea de motorizari turbodiesel este acoperita de un propulsor de 2 litri TDI (170 CP si 350 Nm), unul V6 de 2,7 litri (190 CP si 400 Nm) si un V6 de 3 litri (240 CP si 500 Nm).
Cel mai ieftin model (echipat cu propulsorul de 2 litri TDI cu 170 CP) va fi disponibil pentru suma de 36.050 euro. Germanii spun insa ca, pe la jumatatea anului viitor, va fi lansata o versiune si mai ieftina, care va fi cea de intrare in gama A5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.