Noul Golf Variant va ajunge pe piata romanesca in luna septembrie si va avea pentru inceput trei motorizari. Pretul de pornire in Germania este de 18.500 euro.
VW Golf VariantModelul va avea un motor TSI de 1,4 litri, care dezvolta 122 CP, precum si doua propulsoare turbodiesel cu tehnologie Common-Rail (105 CP si 140 CP). Motorul TDI de 105 CP reprezinta o noutate pentru versiunea Golf Variant. Motorul cu patru cilindri, de 1,6 litri are emisii de noxe de 119 g/km CO2 si un consum mediu de 4,5 litri la 100 km. Ulterior vor fi disponibile si doua motoare cu sistem multipunct (de 80 CP si 102 Cp), precum si un propulsor pe benzina TSI (160 CP). Toate cele sase motoare respecta normele Euro5.
Anul trecut au fost livrate peste 95.000 de unitati Golf Variant.
VW Golf breakNoul Golf break afiseaza aceeasi parte frontala cu a versiunii hatchback, iar spatele este aproape identic cu al generatiei precendente. Cineva care nu cunoaste foarte bine masina nu va putea face diferenta doar pe baza stopurilor foarte usor modificate si cu un alt aranjament intern.
Sursa: Wall-Street
Citeste si alte articole pe Wall-Street:
1. Ministrii europeni din industrie vor decide soarta Opel2. Porsche a primit un imprumut de 700 mil. euro de la Volkswagen


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.