Mercedes-Benz Romania, importatorul marcii germane pe plan local, comercializeaza noul E-Klasse Coupe in Romania.
Cel mai nou coupe al germanilor, modelul E-Klasse Coupe, care inlocuieste in gama modelul CLK se comercializeaza in Romania la preturi intre 44.685 euro si 66.045 euro cu TVA, in functie de motorizare si nivelul de echipare.
Mercedes E-Klasse CoupeNoul E-Klasse Coupe pastreaza liniile berlinei la partea frontala si cea posterioara, dar la o privire atenta se observa ca blocurile optice sunt si mai “ascutite” decat la berlina E-Klasse, iar grila fata este mai mica. Lateralele sugereaza o doza mai mare de dinamism vizual, in primul rand datorita celor doua portiere si plafonului mai plonjat. In plus, montantul central lipseste, solutia fiind una preferata de Mercedes si pentru alte coupe-uri din gama.
Mercedes afirma ca noul model are cel mai bun coeficient aerodinamic dintre toate masinile de serie din lume: 0,24.
Mercedes E-Klasse CoupeMasina poate fi comandata cu unul dintre cele 5 motoare disponibile (3 pe benzina si doua diesel). Propulsorul de baza – cel de intrare in gama – este unul cu 4 cilindri, care dezvolta 204 CP si este cuplat in versiunea standard la o cutie de viteze automata, cu 7 trepte. Modelul se numeste E 250 CGI Coupe si afiseaza un consum mediu de doar 7 litri/100 km. Urmeaza modelul E 350 CGI Coupe, cu un motor V6 care furnizeaza 292 CP, al carui consum mediu este de 8,5 l/100 km. Cel mai puternic motor cu care poate fi – deocamdata – dotat E-Klasse Coupe este V8-ul de 5 litri care produce 388 CP si 530 Nm. In cazul acestui model consumul mediu este de 10,9 l/100 km.
Mercedes E-Klasse CoupePentru cei ce prefera diesel-ul exista modelul E 250 CDI, care ofera 204 CP si 500 Nm. In ciuda acestor valori, consumul mediu anuntat este de 5,3 l/100 km. Cel mai puternic turbodiesel este cel de pe modelul E 350 CDI si produce 231 CP, consumul mediu fiind de 6,8 l/100 km.
Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.