Volkswagen ofera pentru piata din Marea Britanie, versiunea GT a lui Scirocco.
La scurt timp dupa ce Volkswagen a prezentat echivalentul diesel al hothatch-ului GTI, modelul Golf GTD, germanii pluseaza cu o versiune diesel a lui Scirocco, deocamdata destinata pietei din Marea Britanie.
Volkswagen SciroccoModelul Scirocco putea fi echipat pana acum cu un motor diesel de 2 litri TDI, a carui putere maxima este de 140 CP. Noua versiune, numita Scirocco GT are sub capota acelasi propulsor de 2 litri TDI, dar cu puterea maxima de 170 CP/4.200 rpm, cuplul maxim fiind de 350 Nm/1.750 rpm. Este exact acelasi motor de pe noul Volkswagen Golf GTD.
Scirocco GT afiseaza performante bune pentru o masina sport si impresioneaza si mai mult la capitolul economie. Volkswagen SciroccoAcceleratia 0 - 100 km/h este posibila in 8,1 secunde in vreme ce viteza maxima este de 220 km/h. Clientii au la dispozitie, in echiparea standard, o cutie de viteze manuala, cu 6 trepte, dar pot opta pentru una DSG, tot cu 6 trepte.
Volkswagen SciroccoCa si celelalte versiuni de motorizare, Scirocco GT este echipat cu sistemul Adaptive Chassis Control, care presupune amortizoare controlate electronic si care permite selectarea a trei moduri de raspuns: Normal, Confort si Sport. Masina vine echipata standard cu ABS, ESP, 6 airbag-uri, climatizare automata, computer de bord, instalatie de sunet cu magazie de CD-uri etc. Cei ce vor sa schimbe putin aspectul masinii pot alege un nou modele de jante, de 19 inch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.