Va prezentam o sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Kia cee'd"Voua care masina va place mai mult intre Kia ceed si Hyundai i30? Personal imi place tare mult ceed-ul, cred ca e mai reusita ca design, dar multi spun ca Hyundai i30 este mai fiabil. Stiu ca in afara de design sunt aceeasi masina, asa ca ma intreb cum ar putea fi una mai fiabila decat alta, daca au aceeasi mecanica, motoare, cutii de viteza etc. Plus ca pe strada vad multe ceed-uri si mai putine i30, pentru ca ceed e mai ieftina. Deci, voua care va place? Ati auzit de probleme la vreunul din modelele astea?". Spune-ti parearea pe forumul Sotto.
Renault Clio RS - merita banii?
"Un prieten de-al meu e innebunit dupa hothatch-uri. Vroia o Astra OPC, dar nu si-o permite. Acu a aflat de la cineva de Clio RS. Ma rog, stia de ea, dar acum cica ar fi super ok la pret. O vrea noua, ca genu asta de masini nu merita cumparate sh..trag toti de ele si nu e sigur ca la tine o sa ajunga ok. Voi ce parere aveti? Poate stiti pe cineva care are asa ceva. Masina e 19.500 oficial. Avand in vedere criza...cica se mai negociaza...". Intreaga discutie o gasesti aici.
VW Golf GTI
VW Golf GTI"Am si eu o nedumerire. Vad ca a fost lansat noul VW GTI in Romania si costa pe la 25.000 euro. Adica nu putin. Pana la urma de ce-i asa de celebru GTI-ul? Doar pentru ca are traditie? Chiar nu a reusit nimeni sa faca un hatch de asta mai bun?. Ma gandesc ... Astra OPC sau Civic Type-R sau Mazda MPS sau Megane RS, toate astea sunt mai slabe decat Golful GTI?" Tu ce parere ai? Spune pe forumul Sotto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.