Va prezentam cele mai noi subiecte de discutii de pe forumul Sotto.
Citroen C3Salut tuturor ! V-as ruga , daca se poate, sa ma ajute cineva...am un C3 1,1i, la care a aparut o problema...dupa ce se incalzeste motorul, masina nu mai vrea sa porneasca, respectiv demarorul nu mai invarte motorul...la rece, dimineata, porneste fara nici-o problema, chiar am efectuat, de proba, 7 porniri consecutive, la interval de 30 secunde una de alta, insa cum se incalzeste motorul, demarorul nu mai e actionat, se aude doar un clic, si atat..dupa ce se raceste motorul, cam dupa o juma de ora, demarorul se invarte ca prin minune, si motorul porneste imediat ! Masina are doar 23 000 km. Spune-ti parerea pe forumul Sotto.
Taxa auto - "Ce credeti scapam de ea? Sau nu mai aducem masini de afara?". Intreaga discutie o gasesti pe forumul Sotto.
Firme de inchirieri masini
forum sotto"A facut cineva rezervare prin www.rent-a-car-baneasa.eu sa imi spuna si mie cum sunt ?!! Sau daca imi puteti da o sugestie, o recomandare care sunt cele mai bune firme, site-uri de inchirieri masini? Multumesc!" Spune-ti parerea pe forumul Sotto.
Chevrolet Cruze
"Inca un model Chevrolet la fel de insipid ca design. Dupa ce ca nu arata bine, ma gandesc ca o sa obtina iar o singura stea la crash test, ca si Aveo." Tu ce crezi? Spune-ti parerea aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.