GM accelereaza masurile de inchidere a 1.700 de dealeri, in contextul in care incearca sa respecte data limita de 1 iunie pentru restructurare sub supravegherea guvernului Statelor Unite.

In urma unei serii de intalniri cu dealeri importanti, inclusiv reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Dealerilor Auto, directorii GM au anuntat de asemenea ca aproximativ 200 de dealeri au fost inchisi in primul trimestru, au precizat sursele, ramase sub anonimat din cauza naturii sensibile a discutiilor, informeaza NewsIn.
Reprezentantii dealerilor s-au intrunit la Detroit cu directorul executiv al GM, Fritz Henderson, si cu seful diviziei de vanzari, Mark LaNeve. Un purtator de cuvant al companiei auto a confirmat existenta intalnirilor, dar a refuzat sa comenteze asupra celor discutate.
"Mesajul este ca zarurile au fost aruncate, dar compania inca incearca sa ajunga la un acord cu Fiat", a declarat un dealer Chrysler, care a participat la intrunire. Reprezentantii producatorului auto nu au fost disponibili imediat pentru comentarii.
Chrysler are ca termen limita finalul lui aprilie pentru incheierea unui acord cu grupul Fiat SpA si castigarea altor concesii necesare. In acelasi timp, GM are la dispozitie pana la 1 iunie pentru castigarea restructurarii in afara justitiei.
Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.