Cele mai noi subiecte de pe forumul Sotto.
Renault Clio RS"Un prieten de-al meu e innebunit dupa hothatch-uri. Vroia o Astra OPC, dar nu si-o permite. Acu a aflat de la cineva de Clio RS. Ma rog, stia de ea, dar acum cica ar fi super ok la pret. O vrea noua, ca genu asta de masini nu merita cumparate sh..trag toti de ele si nu e sigur ca la tine o sa ajunga ok. Voi ce parere aveti? Poate stiti pe cineva care are asa ceva.
Masina e 19.500 oficial. Avand in vedere criza...cica se mai negociaza". Spune-ti parerea aici.
Pierdere/furt carnet de conducere si act de identitate
forum Sotto"Salut la toata lumea. Am o intrebare de 12 puncte. Eu lucrez in strainatate si mi-a fost furat portofelul cu toate actele (carnet de conducere, card de identitate, carduri bancare, etc). In privinta cardurilor bancare nu-mi fac griji ca le-am blocat deci astea nu fac obiectul intrebarii mele. Cum trebuie procedat pt eliberarea unui carnet nou si a unui card de identitate nou. Logic ar fi ca intai sa primesc un act de identitate temporar.
Acum vine intrebarea de 12 puncte. Imi va elibera Politia o dovada sa pot circula cu masina, dovada eliberata in baza actului temporar de identitate? Adica, se poate elibera un act temporar in baza altui act la fel de temporar? Legislatia spune doar cum se poate obtine un nou act, dar separat, nu este niciunde stipulata situatia eliberarii concomitente. Adica pt cele definitive e clar, ieie buletin nou si dupa aceea mergi si iei carnet nou. Dar ce fac eu pana am buletinul nou, cum circul cu masina? Logica personala imi spune ca da, dar nu stiu cum stau altii cu logica pe acasa! Fiind afara nu am pe cine intreba si nici prieteni sau cunostinte la Politie nu am. Cam lunga intrebarea, nu?" - userul rothmans. Intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.