Britanicii au aliniat modelul Range Rover Sport la noile caracteristici care definesc concurenta.
Range Rover SportLand Rover a modificat serios varful de gama Range Rover Sport, mai ales din punct de vedere tehnic. La nivel de design sunt doar cateva modificari menite sa improspateze putin imaginea modelului, in conditiile aparitiei de noi concurenti, cum ar fi BMW X5 M.
Range Rover SportDin punct de veder tehnic, Range Rover Sport se prezinta cu doua noi propulsoare, care livreaza mai multa putere si mai mult rafinament, spun britanicii. In primul rand propulsorul diesel V6, de 3 litri, care il inlocuieste pe cel de 2,7 litri, furnizeaza 245 CP si 600 Nm cu ajutorul a doua turbocompresoare. Consumul mediu estimat este de 9,2 litri/100 km.
Range Rover SportUn al doilea propulsor nou este cel V8 pe benzina. Acesta are o capacitate de 5 litri si produce 510 CP si 625 Nm cu ajutorul unei turbine. Consumul mediu al acestui propulsor este de 15 litri/100 km. Dealtfel, cu acest motor, Range Rover Sport joaca in aceeasi liga cu BMW X5 M, dar este destul de departe de performantele modelului german, care livreaza 555 CP dintr-un V8 de 4,4 litri biturbo.
Atat dieselul de 3 litri, cat si propulsorul V8 de 5 litri sunt cuplate la o cutie de viteze automata, cu 6 trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.