Va prezentam cele mai noi discutii de pe forumul Sotto.
VW Golf GTI"Am si eu o nedumerire. Vad ca a fost lansat noul VW GTI in Romania si costa pe la 25.000 euro. Adica nu putin. Pana la urma de ce-i asa de celebru GTI-ul? Doar pentru ca are traditie? Chiar nu a reusit nimeni sa faca un hatch de asta mai bun?. Ma gandesc ... Astra OPC sau Civic Type-R sau Mazda MPS sau Megane RS, toate astea sunt mai slabe decat Golful GTI?" Tu ce crezi? De ce este GTI-ul atat de apreciat? Spune-ti parerea pe forumul Sotto!
Intrebare pentru soferi
"De ce daca sunt pe scuter si las 10 metri fata de masina din fata se gaseste mereu cineva sa creada ca nu sunt normal si se baga in fata mea ca la curse. Cat costa metrul de asfalt?" Tu ce parere ai? Spune pe forumul Sotto.
ATV-uri Polaris. Sugestii
forum sotto"Ma bate gandul sa-mi iau un atv si ma gandeam la Polaris. Nu ma pricep la atv-uri, de polaris am auzit la tv. Ideea e ca il vreau pentru la tara - doar acolo va sta si il voi folosi din cand in cand. Nu vreau 4x4 ca n-am de gand sa ma catar cu el pe undeva. Ce stiti de atv-urile polaris? Merita? sunt altele mai ieftine?" Gasesti intreaga discutie pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.