Noul Chevrolet Cruze este propus in Romania la un pret atractiv, in condittile unei bune echipari in varianta de serie.
Chevrolet CruzeAceasta perioada este una foarte grea pentru producatorii de masini, dar si pentru cumparatori. Asa ca se schimba atitudini si prioritati. Clientii sunt mult mai atenti la ceea ce cumpara si prefera aspectul practic al unei masini, in defavoarea celui ce tine de imagine. Practic, clientul vrea sa dea cat mai putini bani, dar si in aceste conditii vrea sa obtina cat mai mult pentru ei.
Chevrolet CruzeNoul Chevrolet Cruze este una dintre masinile care vizeaza exact aceasta latura mult mai practica a clientilor. E adevarat ca nu are nici un fel de traditie, dar tocmai acum aceasta nu mai este o prioritate. Cruze se vrea o alternativa tentanta pe piata din Europa si apeleaza la o reteta destul de sigura: pret convenabil, motoare pe gustul europenilor si o bogata echipare de serie.
Chevrolet CruzeDesignerii spun ca noul Cruze se vrea o masina cu stil, agresiva si potrivita pentru gusturile actuale ale europenilor in materie de design. Este discutabil. Cruze nu arata deloc rau, ba chiar vrea sa sugereze la o scara mica un muscle-car american, dar din punct de vedere tehnic nu are nimic de-a face cu unul. Chiar daca nu atrage neaparat atentia prin design, Cruze o face prin pret. In Romania, cel mai ieftin Cruze costa 13.200 euro, cu TVA inclus sau 11.850 euro cu TVA si prima de casare incluse. Echiparea de baza contine: aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, ESC+TCS, geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, Radio CD cu MP3, alarma, inchidere centralizata etc.
Interiorul promite un bun nivel al spatiului si impresioneaza placut prin aspectul deloc saracacios al plansei de bord si al tabloului de bord.
Chevrolet CruzeGama de propulsoare este formata din doua propulsoare pe benzina si unul turbodiesel. Motorul de intrare in gama este unul pe benzina cu capacitatea de 1,6 litri care livreaza 113 CP si permite accelerarea de la 0 la 100 km/h in 12,5 secunde. Consumul mediu al acestui model este de 6,7 l/100 km. Al doilea motor pe benzina are 1,8 litri (141 CP) si este capabil sa propulseze masina de la 0 la 100 km/h in 10 secunde, in conditiile unui consum mediu de 6,8 l/100 km.
Capitolul diesel este acoperit de un motor de 2 litri, care produce 150 CP. Acest propulsor permite accelerarea de la 0 la 100 km/h se face in 10 secunde, consumul mediu fiind de 5,6 litri/100 km.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.