Johan Staman, om de afaceri olandez, va investi peste 3 milioane euro intr-un showroom auto in zona Aeroportului Otopeni pentru marcile Aston Martin, Maserati si Ferarri.
Noul showroom cu o suprafata de 300-400 metri patrati va fi inaugurat in toamna acestui an, a declarat, pentru Wall-Street, partenerul Speed Club Exclusive Sportcars, Dinu Pistalu. De asemenea, va fi disponibil si un service.
Johan Staman este actionarul majoritar al companiei Speed Club Exclusive Sportcars, specializata in comercializarea la nivel international de autoturisme exclusiviste, in special Aston Martin.
Compania a vandut la Luxury Show in decembrie un model second-hand Aston Martin DB9 la un pret de 150.000 euro. “Vrem sa vedem reactia publicului la aceste masini exclusiviste pentru ca romanilor le plac masinile de lux cu motoare puternice. De aceea, am adus in Romania un model unicat Aston Martin Vanguish la un pret de 220.000 euro de culoare alba cu interior rosu”, a declarat Johan Staman, proprietarul Speed Club.
Citeste articolul integral pe Wall-Street



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.