Romcar, importatorul Ford pe piata romaneasca, ofera o prima de casare dubla, in valoare de 7.600 lei, in cadrul programului Rabla, potrivit companiei.
Ford Ka"Publicul are sansa de a apela la orice autoturism marca Ford prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National, profitand de o prima de casare dubla fata de cea sustinuta de Ministerul Mediului. Astfel, pentru orice Ford achizitionat, prima de casare atinge valoarea de 7.600 lei," a declarat Dragos Magdalina, director vanzari Romcar.
Cel mai bine vandut model Ford in Romania, Focus, beneficiaza in limita stocului disponibil de un pret de 10.600 euro, cu TVA inclus.
Prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National cumparatorii au la dispozitie noua modele ale gamei Ford.
Ford FiestaReteaua Romcar comercializeaza in Romania din 3 martie, noile generatii Ford Fiesta si Ford Ka, la preturi incepand de la 8.700 euro fara TVA pentru modelul Ka si 9.190 euro fara TVA pentru Fiesta.
Pentru autoturismele Ford sunt disponibile prin programul Rabla 1.632 unitati.
Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.
Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.
Sursa: Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.