Va prezentam cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Opel Astra"Vreau sa cumpar un opel astra, acum nu stiu, de 1.6, or 1.7 diesel,.. daca poate cineva sa-mi spune cum se comporta aceasta masina,..ceva probleme, eventual, si costurile de intretinere. Momentan am un vw polo din 2008, insa m-a omorat cei de la service, vw,...nu sunt in stare de nimic, si in plus au niste tarife "frumoase".......au grija sa treci mereu pe la ei,....pacat ca sunt masini fff bune, insa ti le strica ei,....eu nu am avut preobleme majore,...doar la alarma,..ceva scurtcircuit,....si apoi m-am trezit ca mi-ai stricat, centura,....si m-am tot plimbat pe la ei,....de m-am saturat, si telefoane,....si amanari ca nu au venit piesele,...si treaba de roman,...ce sa mai,...
in schimb difera preturile de la un dealer, la altu,....eu sunt din sibiu, si am facut schimbu de ulei, la brasov,...ca era mai ieftin, chiar si cu deplasarea pana acolo,...as vrea sa aud si alte pareri referitoare la gama masinilor vw,.... Apropo cat ar merge un vw polo din 2008 motor 1.2??ca pret intreb." Intreaga discutie o gasesti pe forumul Sotto.

Fiat Stilo vs. Citroen C4
"Sunt nou pe aici, de aceea vreau sa salut pe toata lumea. De curand mi s-a pus pata pe doua masini si nu reusesc sa ma hotarasc pe kre sa o cumpar. Este vorba de Fiat Stilo si Citroen C4 coupe. Voi p care ati alege-o? Ma intereseaza si kre este mai ieftin de intretinut dak stiti." Spune-ti parerea pe forumul Sotto.

Ce stiti despre Fiat Linea
"As dorii sa imi cumpar un Fiat Linea dar nu prea stiu nimic despre el ca fiabilitate, intretinere etc...". Intreaga discutie o gasesti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.