Va prezentam o sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Lexus RX400h - ecologic?!
Lexus RX"Un prieten de-al unui prieten (nu-l cunosc direct) a facut un test cu RX400h si cica ii arata pe bord, in aglomeratie, consum de 18 la suta!! Cica s-a deprimat. El vroia un SUV cu pretentii, dar oarecum mai economic, dar dupa ce a vazut consumul asta, a renuntat la idee!" Tu ce parere ai despre SUV-uri hibride? Spune-ne pe forumul Sotto.

Audi Sportback - Va place noul Sportback de la Audi? Avand in vedere ca ne arata liniile noilor modele Audi, cum vi se pare? Spune-ti parerea pe forumul Sotto.
Cu scuterul pe contrasens
"Eu n-am nimic cu cei pe doua roti. Sunt atent la cei de pe langa mine, ma asigur, le fac loc sa treaca daca am spatiu, etc., adica sunt perfect constient ca au acelasi drept sa mearga pe sosele ca si mine. Dar sunt multi nesimtiti! Nu pot sa pricep de ce unii pe scuter/motocicleta depasesc colanele de la semafor pe contrasens?! Daca ai doua roti e legal sa faci asta? Plus ca nu pricep de ce politia nu-i vede niciodata? Ar trebui sa le suspende permisul pentru chestia asta..daca au permis!!". Intreaga discutie o gasesti pe forumul Sotto.
Cum ati obtinut permisul?
"Mă interesează în special mărturiile celor care au dat examenul pe calculator şi traseul mai de curând, fiindcă am înţeles că au crescut exigenţele. Desigur, nici înainte nu era uşor, aşa că orice sfat e binevenit". Spune-ti parerea pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.