Va prezentam un sumar al celor mai interesante discutii despre masini de pe Lumea e Mica.

VW Golf R32"de fiecare data cand plecam cu frate-miu din oras, vedeam cate un inconstient care apasa pedala la maxim, cat il tinea motoru si era cat pe ce sa intre ba in mine ba in altcineva...pana intr-o zi cand cineva sa gasit sa intre in masina tatalui meu care mergea regulamentar, pe timp de ploaie.....asa sa intamplat ca sa intamplat inevitabilul...tatal meu si fratele meu morti si matusa mea in coma
deci parerea mea despre cursele de noapte, motoare si alte tampenii ...sunteti niste EGOISTI SI INCONSTIENTI,,,,promovand cursele de noapte nu faceti decat sa starniti pofta de a merge cu viteza cat mai mare ziua pentru a face fata noaptea....sunteti patetici... si asta pentru ca asa e omu, daca are puterea de a face rau, o va face pentru simplul motiv ca poate
stiu ce credeti despre postul meu...tataie ai imbatranit...hmmm poate asa e, dar nu va doresc sa treceti prin ce am trecut si prin ce trec eu familia mea si rudele celor implicati in accident... deci....no comment"- userul "iulyan81". Tu ce parere ai despre curse ilegale? Spune-ti parerea pe forumul Lumeaemica.

Cine a condus cel mai mult si cel mai tare?
VW Golf R32"Sal la toti eu pot sa va spun ca am o experienta in condus de la 14 ani si de atunce am mania de a conduce da de acuma un an am capatat si eu permisul cu ne rabdae la care am primit si o masina sa vad cum merge bine inteles ca la inceput era foarte greu pana ma acomodase ca nou pui de sofer zis in ghilmele . Dupa un an d zile sa ivit o urgenta prematura i indiferenta la care eu am zis da ca mama masi nu pot sa calc masina iam dat de spuneam ca zbor deasupra norilor 246 km/h erau cativa colegi in masin se tineau da ca sa nu mai simta nimica numa se tineau de frica nu de alta :D era orcum super tare adrenalina ....". Intreaga discutie o gasesti aici.

Second hand cars
"Vreau sa aflu si eu cateva pareri despre unele masini sh cum ar fi renault laguna din 98 vs golf 3 la bani putini ma refer kre renteaza??". Intreaga discutie o gasiti pe Lumeaemica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.