Ford a reusit sa obtina certificarea conform careia produce cea mai economica masina de clasa medie din America.

Cea mai economica masina de clasa medie din America - Ford Fusion Hybrid!In vremuri cand economia de combustibil conteaza mai mult decat orice altceva, Ford reuseste o mica lovitura de marketing si se declara - cu dovezi - producatorul celei mai economice masini de clasa medie din America. Modelul care a reusit performanta este Ford Fusion Hybrid (versiunea pentru America, care nu are nici o legatura cu Fusion-ul europenilor).

Cea mai economica masina de clasa medie din America - Ford Fusion Hybrid!Modelul american a reusit sa convinga ca poate consuma doar 5,7 litri de benzina la 100 km (in oras), asta in conditiile in care dispune de un motor termic si de unul electric. Motorul conventional este unul pe benzina, de 2.5 litri, care produce 155 CP si este cuplat la o transmisie variabila.

Cea mai economica masina de clasa medie din America - Ford Fusion Hybrid!Masina poate rula doar cu ajutorul motorului electric (care se poate incarca de la o priza standard), cu o viteza de pana la 75 km/h, iar motorul termic intervine cand este nevoie de putere mai mare si cand bateriile motorului electric se descarca sub o anumita limita. Plansa de bord contine doua display-uri care informeaza permanent soferul asupra consumului de energie si al rezervelor disponibile, in asa fel incat acesta isi poate perfectiona aptitudinile de a conduce economic.

Americanii spun ca Fusion Hybrid are o autonomie de aproximativ 1.120 km, cu rezevorul de benzina plin si bateriile incarcate la maxim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.