Dupa lansarea oficiala a noii generatii BMW Z4, iata si primele clipuri video.

VIDEO: Noul BMW Z4, in detaliuCel mai nou model BMW - a doua generatie Z4 - este lansat de doar o saptamana, dar a primit in cea mai mare parte reactii pozitive din partea publicului in general si din partea fanilor BMW in special. Era destul de previzibil, pentru ca germanii nu au experimentat linii greu de inteles, ci au preferat sa cizeleze liniile modelului de pana acum, rezultatul fiind mai multa agresivitate, dar si mai multa eleganta pentru a doua generatie Z4.

VIDEO: Noul BMW Z4, in detaliuCea mai mare schimbare o reprezinta renuntarea la plafonul textil si adoptarea unui hart-top care se pliaza/depliaza in 20 de secunde. Masina arata bine in ambele ipostaze, apropiindu-se acum si la nivel conceptual de rivalul Mercedes SLK. Bavarezii spun ca platforma tehnica si suspensia ce poate fi setata in 3 moduri de catre sofer compenseaza plusul de greutate datorat plafonului din metal.

VIDEO: Noul BMW Z4, in detaliuNoul Z4 este propus deocamdata cu 3 propulsoare pe benzina. Cel mai mic motor este cel de 2,5 litri, cu 6 cilindri, care furnizeaza 204 CP. Urmeaza un motor de 3 litri, a carui putere maxima este de 255 CP, cel mai puternic fiind propulsorul de 3 litri, biturbo, care dezvolta 306 CP si 400 Nm. Cu acest motor, noul Z4 accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 5,1 secunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.