Hatchback-ul de clasa mica al celor de la Fiat aniverseaza un milion de exemplare produse.

Fiat Grande Punto - un milion de exemplareItalienii au aniversat zilele trecute iesirea de pe linia de asamblare a exemplarului Grande Punto cu numarul un milion, performanta excelenta pentru un model lansat in 2005. Exemplarul "aniversar" este un Grande Punto Sport, rosu, dotat cu propulsorul de 1,4 litri, turbo (120 CP) si este destinat unui client din Marea Britanie.

Fiat Grande Punto - un milion de exemplareActuala generatie mai are pana sa ajunga la cifrele de productie ale celor doua generatii precedente. Primul Punto, comercializat intre 1993 si 1999 a inregistrat 3,5 milioane de unitati produse, iar modelul lansat in 1999, care s evinde inca sub numele de Punto Classic a depasit 3 milioane de exemplare comercializate.

Fiat Grande Punto - un milion de exemplareActualul Grande Punto a reprezentat introducerea unui stil care a placut si inca place publicului, acesta fiind si principalul motiv pentru care masina este apreciata. In plus, Fiat s-a laudat si cu calitate de executie si fiabilitate mult mai bune, la preturi competitive in clasa mica.

Fiat Grande Punto - un milion de exemplare
In Romania, Grande Punto se comercializeaza de la preturi incepand cu 9.735 euro (pret promotional cu TVA inclus), iar modelul precedent, Punto Classic are un pret de pornire de 8.250 de euro (tot pret promotional cu TVA inclus).

Pentru aceste doua modele, dar si pentru altele din gama Fiat, importatorul roman acorda o garantie de 5 ani, in limita a 500.000 km.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.