Suedezii au prezentat primele imagini teaser cu noua generatie a modelului S60.

Volvo pregateste noua generatie a berlinei S60, pe care o vom vedea sub forma de concept la Salonul Auto de la Detroit, in ianuarie anul viitor, modelul de serie urmand sa debuteze in 2010. Oricum, Volvo ne asigura ca design-ul conceptului va fi in mare masura si cel al versiunii de serie.

Volvo ne provoaca sa descoperim noul Volvo S60Pana atunci, Volvo ne arata doua fotografii teaser, cat sa ne starneasca imaginatia asupra noii berline. In poza observam silueta unei berline cu alura de coupe. Partea frontala este una mult mai dinamica decat a generatiei actuale si preia influente de la noul SUV XC60. De asemenea, acele linii puternice deasupra rotilor spate, linii dupa care poate fi recunoscuta rapid si actuala generatie, vor fi si mai stilate, linia generala fiind una care inspira sportivitate. Oficialii Volvo confirma faptul ca noul S60 va fi cel mai sportiv Volvo produs vreodata, si nu doar din punct de vedere al designului.

La nivel tehnic, S60 va imprumuta noile sisteme de siguranta prezente pe XC60.

Volvo ne provoaca sa descoperim noul Volvo S60Interiorul nu spune mare lucru despre cel al versiunii de serie, conceptul fiind dotat cu o consola din cristal, care se prelungeste pana la locurile din spate. Daca cei de la Volvo insista pe faptul ca S60 va fi o masina foarte sportiva este foarte probabil sa vedem si un interior pe masura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.