Volvo a prezentat cea mai mare versiune S80, destinata special pietei chineze.

Ieri va spuneam ca Audi a prezentat pe piata auto din China o versiune cu ampatament marit a modelului A4. Asta dupa ce germanii prezentasera si un A6 mai spatios.

Un Volvo S80 mai mare, pentru chineziIata ca, la acelasi salon auto din China si Volvo a lansat o versiune cu ampatament marit a navei-amiral S80. Desi nu se poate spune ca berlina de clasa mare a suedezilor nu ofera suficient spatiu pentru ocupantii locurilor din spate, Volvo a ajuns la concluzia ca masina va fi ceruta pe piata chineza si cu un spatiu mai mare. Chinezii chiar nu par afectati de criza, atata vreme cat consuma masini premium adaptate special pentru piata lor, iar producatorii apreciaza ca este rentabil sa investeasca in modificari de amploare.

Modelul S80L are o lungime cu 14 centimetri mai mare fata de versiunea pentru Europa, iar aceasta crestere a fost utilizata strict pentru a mari spatiul disponibil pentru ocupantii locurilor din spate.
Masina va fi produsa in China, cu componente facute de producatori chinezi. Suedezii spun ca vor fi respectate aceleasi standarde de calitate ca si in Europa, furnizorii locali fiind "inspectati" de o delegatie Volvo, inainte de demararea proiectului.

Un Volvo S80 mai mare, pentru chinezi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.