Ford a prezentat versiunea sedan a noii generatii Fiesta.

La putin timp dupa ce Ford a prezentat noua generatie a modelului Fiesta hatchback, constructorul american le-a oferit chinezilor o versiune speciala, Fiesta sedan.

Masina pastreaza limbajul estetic al celor de la Ford - kinetic design - dar vine cu un portbagaj mult mai substantial decat cel al hatckback-ului, aspect apreciat de clientii chinezi.

Ford Fiesta sedan, pentru piata din ChinaNoul Ford Fiesta a impresionat in Europa prin designul foarte ispirat si destul de pasional pentru Ford, dar versiunea sedan pierde parca ceva din farmecul maisnii, prin adaugarea partii din spate. Dealtfel, foarte putine modele concepute sub forma de hatchback reusesc sa integreze cu stil partea posterioara, in versiunea sedan. Producatorii stiu ca masina nu mai arata la fel de bine in trei volume, dar pe anumite piete conteaza mai mult aspectul practic decat armonia stilului de ansamblu.

Pentru piata chineza, Fiesta sedan va fi construit la o noua uzina, cea din Nanjing, iar Ford afirma ca nu exista nici o diferenta intre standardele calitative de asamblare pentru China, comparativ cu restul pietelor din lume.

Ford Fiesta sedan, pentru piata din ChinaFiesta sedan va fi introdus, incepand cu 2010 si pe pietele din America de Nord si Asia, masinile vor alimenta aceste piete fiind produse in Tailanda si Mexic.
O veste proasta pentru Romania este faptul ca cei de la Ford au luat decizia de a nu oferi acesta versiune de caroserie pe nici una din pietele europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.