Un clip video de prezentare a celui mai performant coupe actual al germanilor de la Mercedes.

Noul SL 65 AMG Black Series stabileste noi standarde de performanta pentru Mercedes, bolidul aratand ca germanii pot acoperi o gama foarte mare de puteri, limitele superioare fiind deja la nivelul la care concurenta traditionala nu poate urca deocamdata.

VIDEO: Cel mai puternic Mercedes SLConstruit special pentru cei ce vor ceva cu totul deosebit, Black Series presupune un design mai exclusivist, cu spoiler fata cu prize mari de aer, praguri, aripi cu grile de aer, eleron si difuzor de aer. Toate acestea sunt puse insa pe planul doi de modificarile tehnice. Inginerii de la AMG au reusit sa faca din modelul SL 65 AMG Black Series un bolid mai puternic decat Ferrari Enzo!

VIDEO: Cel mai puternic Mercedes SLPropulsorul V12 de 6 litri a ajuns sa dezvolte 670 CP/5.400 rpm si un cuplu motor fenomenal - 1.000 Nm/2.200 rpm si 4.200 rpm. Dealtfel cuplul motor este limitat electronic la valoarea de 1.000 Nm pentru a nu suprasolicita transmisia automata cu 5 trepte. Dealtfel, cutia nu este chiar cea mai recenta tehnologie Mercedes, dar se pare ca e printre putinele care suporta o asemenea tortura. Fara limitare, cuplul maxim ajunge la 1.200 Nm.

Performantele sunt la nivelul oricarei masini supersport, indiferent de numele producatorului. SL 65 AMG Black Series accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3,8 secunde, pana la 200 km/h are nevoie de 11 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 320 km/h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.