Raspunsul celor de la Alfa pentru Mini este atractia principala a standului italienilor la Paris.

Galerie foto: Alfa Romeo MiTo la ParisLa Paris modelul MiTo este expus chiar langa modelul ale carui gene le poarta, mai mult la nivelul designului - 8C Competizione. Este adevarat ca italienii au reusit sa creeze o masina care arata foarte-foarte bine, iar adaptarea designului lui 8C este o idee ce merita premiata.

Galerie foto: Alfa Romeo MiTo la ParisMasina are 4.06 metri lungime, 1.44 metri inaltime si 1.72 mteri latime, iar italienii spun ca acestea sunt dimensiunile potrivite pentru un comportament rutier de exceptie. Mi.To va da soferului posibilitatea de a opta pentru trei setari diferite ale masinii: Dynamic - modul sport, Normal - pentru mersul in oras si All Weather - modul pentru conditii de aderenta scazuta.

Galerie foto: Alfa Romeo MiTo la ParisItalienii au anuntat deja o gama de 4 propulsoare pentru Mi.To - pe benzina si diesel, toate supraalimentate, cu puteri intre 90 CP si 155 CP. Asta va fi la debutul vanzarilor, pentru ca cei de la Alfa spun ca ceva mai tarziu, vor exista si motoare mai puternice. Printre acestea este si cel de pe versiunea GTA, care va avea nu mai putin de 230 CP.

Galerie foto: Alfa Romeo MiTo la Paris


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.