Rusilor le place sa aspire la segmente cu totul opuse celor in care activeaza in mod normal.

Standul Lada este unul foarte aerisit... Doar masini pe care le stim si care sunt la fel de atractive ca o Dacia 1310, fie ea si cu motor cu injectie.

Paris 2008: Lada prezinta un supercar! Doar teoreticSi totusi, anul acesta rusii au vrut sa fie bagati in seama. Asa ca au prezentat ceva ce nu vom vedea (probabil niciodata) in serie, de la ei - un supercar (la nivelul aspectului, cel putin). De fapt este un concept, numit Revolution 3, care atrage priviri si zambete din partea celor "rataciti" prin acea parte a halei.

Paris 2008: Lada prezinta un supercar! Doar teoreticRevolution 3 nu este un concept care sa arate prea rau, doar ca pus langa modelele Kalina te face pur si simplu sa zambesti. Asta si pentru ca geamurile negre nu lasa sa se vada nimic in interior si multi banuiesc ca interiorul nu exista pur si simplu. In plus, daca te uiti la discurile de frana, etriere si incerci sa zaresti suspensia ai senzatia ca Revolution nu este functional.

Rusii spun ca Revolution 3 dispune de un motor Renault, de 2 litri turbo, care produce 245 CP, iar masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5,9 secunde, viteza maxima fiind de 250 km/h.

Paris 2008: Lada prezinta un supercar! Doar teoretic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.