Germanii prezinta la Paris conceptului unui nou SUV care va completa gama BMW.

Paris 2008: BMW prezinta al patrulea SUV din gamaBMW prezinta la Paris noua Serie 7, o masina adimirata si studiata de multi oameni care n-au avut ocazia pana acum sa o vada in realitate. Fara experimente de stil (poate cu exceptia stopurilor), noua Serie 7 a fost desenata in asa fel incat sa impresioneze si sa fie pe placul celor ce prefera un stil sobru, dar cat se poate de modern.

Nici interiorul nu aduce vreun experiment pentru cei ce sunt obisnuiti cu modelele BMW. Exista comenzi electrice pentru orice, iar materialele si finisarea sunt impecabile.

Paris 2008: BMW prezinta al patrulea SUV din gama
Chiar daca Seria 7 este un punct de interes, mai ales ca BMW a prezentat si conceptul ActiveHybrid pe baza limuzinei de lux, principala atractie o constituie noul concept X1, care se va transforma anul viitor in cel mai mic SUV al marcii germane. Adevarul este ca X1 este mai mic decat X3, dar cu foarte putin. In schimb este mai scund si pare mai dinamic.

Paris 2008: BMW prezinta al patrulea SUV din gama

Ceea ce prezinta BMW este doar conceptul pentru modelul de serie X1. Totusi, conceptul nu este incarcat de detalii fanteziste si pare foarte aproape de productia de serie asa cum este expus la Paris. data anuntata pentru modelul de serie este prima jumatate a anului viitor.

Paris 2008: BMW prezinta al patrulea SUV din gama


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.