Salonul Auto Bucuresti prezinta, pe langa modelele mai mult sau mai putin accesibile si adevarate bijuterii exotice care se adreseaza doar celor cu conturi grase in banca.

Multi dintre vizitatorii SIAB de anul acesta vor sa profite de ofertele financiare speciale ale importatorilor pentru unele modele de volum. Pe langa acestea, exista si standuri in care cu cat este mai mare pretul masinii, cu atat aceasta tenteaza mai mult. E vorba de standurile marcilor de lux, unde sub capota se gasesc doar motoare de la V8 in sus, iar caii putere au importanta nu atat pentru performante, cat mai ales pentru imagine.

Anul acesta SIAB-ul gazduieste cateva marci exclusiviste, ale caror masini au preturi cu sase cifre si e aproape sigur ca, dupa incheierea salonului, importatorii vor raporta ca au vandut tot ce era expus, ba chiar au inregistrat si comenzi ce urmeaza a fi onorate. Puteti vedea Bentley, Lamborghini, Maserati, dar nu veti gasi marca Rolls-Royce. Nu-i nimic, Rolls-urile le puteti vedea pe strazile din Bucuresti. Zilele trecute am vazut un Phantom Drophead Coupe…si pe cateva site-uri au aparut poze cu un Murcielago LP640 in traficul bucurestean.

Galerie foto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.