Clasicul "papuc" are acum un urmas, care a debutat la SIAB.

Automobile Dacia a lansat oficial a patra versiune a Daciei Logan, cea Pick-Up, la Salonul International Auto Bucuresti. Spectacolul de lansare a captat atentia jurnalistilor, iar oficialii Dacia si-au exprimat optimismul in privinta vanzarilor si au prezentat avantajele masinii.

Prima impresia pe care o face pick-up-ul este pozitiva. S-a reusit un desen "legat" al spatelui si asta da impresia de robustete. Masina are o sarcina utila de 800 kg, iar bena ofera un spatiu de incarcare lung de 1,8 metri si lat de 1,37 metri. In plus cabina mai ofera un spatiu de incarcare de 300 de litri, in spatele celor doua scaune.
Marginea superioara a benei este protejata de un ornament de plastic care rezista la sarcini de pana la 100 kg, iar planseul si partile laterale sunt fabricate din tabla de otel galvanizata pentru o protectie eficienta impotriva ruginii.

Logan Pick-Up va fi disponibil cu motorul de 1,6 litri (90 CP), dar si cu turbodieselul de 1,5 litri, oferit in variantele de 70 si 85 CP.
In ceea ce priveste capitolul siguranta, Logan Pick-Up poate fi echipat, in functie de versiune, cu airbag-uri frontale, dar si cu sistemul ABS.

Masina va fi disponibila incepand cu 2008, mai intai in Romania, Bulgaria, Turcia si Algeria, iar din 2009 Logan Pick-up va debuta si pe celelalte piete europene.

Urmariti o galerie foto cu Logan Pick-Up la SIAB, in care sunt incluse si cateva imagini cu "zana" care a oficiat dezvelirea masinii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.