Auto 23 Iulie 2012 01:20
 Am parcurs drumul catre Ploiesti atat pe noua autostrada A3, cat si pe clasicul DN1, pentru a vedea care-i cel mai rapid traseu. Iata rezultatul, unul surpriza!

Joi s-a inaugurat autostrada A3, intre Bucuresti si Ploiesti, o autostrada asteptata de vreo 10 ani, inceputa de 4 ani, care trebuia terminata de 2 ani si care a costat cam 450 de milioane de euro.

Teoretic, autostrada A3 ne duce la Ploiesti, adica la munte, mai repede si fara stresul care inseamna DN1, un drum foarte aglomerat, “pavat” cu localitati, prin care viteza maxima este de 70 km/h si unde se pot intampla (si se intampla frecvent) accidente.

Am vrut sa vad insa si cum stam cu practica, sa demonstrez care este, la acest moment, cea mai rapida ruta de la Bucuresti la Ploiesti: DN1 sau A3? Ati fi tentati sa ziceti ca nu se pot compara, nu? Ca n-ai cum sa compari un drum national aglomerat cu o autostrada, la capitolul viteza! Veti fi surprinsi... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.