Noua Kia Rio, pe langa faptul ca arata mult mai bine, este propusa la preturi foarte tentante. La fel ca ceed, ar putea deveni cea mai buna oferta din segment.

Dupa o generatie Rio care nici nu arata prea bine si se conduce in stilul vechi (nimeni nu mai apreciaza acum o directie excesiv asistata, fara pic de feedback), Kia vine cu noua generatie. Una care arata mult mai bine si ma astept sa se si conduca mult mai bine.

Oricum, un design modern, fara detalii dubioase, va atrage cu siguranta cumparatorii.
La fel si interiorul , care, cel putin in poze, este placut. Astept sa vad si cum este lucrat, ca sa-l laud mai mult. In fine, vedeti pozele, noua Kia Rio promite sa placa mult mai mult decat vechea generatie. Si, cum e si normal, preturile vor avea ultimul cuvant.

La acest moment sunt disponibile 4 motorizari, doua pe benzina si doua turbodiesel. Iar preturile sunt chiar... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.