Daca ai nevoie de un ghid despre cele mai fiabile masini, iata un top facut de nemti care arata cum s-au descurcat masinile de 3 ani la cel mai riguros test.

Iata un alt studiu de fiabilitate, facut in Germania, valabil doar pentru piata germana. Unii spun ca este cel mai relevant studiu de fiabilitate, adica este mai important si mai aproape de adevar decat ceea ce ne livreaza JD Power.

Este vorba de celebrul TUV (Technischer Überwachungsverein, adica Technical Inspection Association), care nu poate fi evitat de nici o masina inmatriculata in Germania. Legea spune ca toate automobilele din aceasta tara trebuie sa se prezinte pentru prima data la aceasta inspectie la 3 ani dupa ce au fost cumparate noi. Apoi, la fiecare 2 ani.

Constructorii asteapta cu nerabdare acest raport TUV
, iar clientii au incredere in el pentru ca se spune ca ar fi compus din teste foarte precise, cu tolerante mici. Iar la ei nu prea merge spaga, asa ca una din 5 masini.. citeste continuarea pe Motorstory.ro si vezi topul!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.