Ce sisteme ne-ar trebui pentru ca accidentele sa fie evitate si, mai ales, pentru ca vietile sa fie salvate in cazul in care accidentul se produce.
Un lucru e clar, vom conduce mult timp de acum incolo. Da, se lucreaza la sisteme complet automate de deplasare, dar inchipuiti-va ce ar insemna implementarea lor la scara mare. Nu se poate, nici macar in viitorul apropiat.

La fel de sigur este ca, atata timp cat masinile sunt conduse de oameni, vor fi accidente. Ba chiar si atunci cand ne vom asa la volan, cu ziarul iPad-ul in fata si cafeaua alaturi, masina conducandu-ne de capul ei la serviciu, vor exista accidente, pentru ca electronica poata da rateuri.
Sa luam, pe rand, toate aspectele care tin de siguranta si sa vedem unde se asteapta cel mai mare progres. Pentru ca, in accidentele rutiere, vietile pot fi salvate chiar... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.