O lista a celor mai "importante" sisteme pe care importatorii le trec pe listele cu echiparea de serie a masinilor.

Vanzarea masinilor este o treaba nu tocmai simpla, au aflat in ultimii 3 ani si importatorii romani. Promotii peste promotii, carburant cadou, RCA cadou, garantie suplimentara cadou, o gramada de tehnici specifice pentru a convinge clientul sa cumpere. E greu, dar treaba merge cat de cat, mai din vanzari, mai din ce s-a acumulat anii trecuti.

Ei, toate “cadourile” astea nu sunt chiar de ajuns, impresionarea clientului trebuie sa inceapa mult mai devreme. Inca de cand citeste lista de echipamente de pe site-urile oficiale ale importatorilor sau din brosurile de prezentare. Valabil nu numai pentru masini, o lunga lista de echipamente va impresiona mai mult decat una mai scurta. Logic, ti se ofera mai mult.

Doar ca, din dorinta de a alinia numeroase randuri pe listele cu echipamente de serie, multi dintre importatorii romani au trecut aici o multime de “sisteme” cam… ciudate. In sensul ca, astazi, nu prea vezi un model al nici unei marci decente fara asa ceva. Inca n-am ajuns sa ni se spuna ca marca X ofera.. volan in echiparea de serie pentru modelul Y, dar nu suntem nici foarte departe.

Am fruzarit site-urile mai multor importatori din Romania si am selectat pentru voi cele mai “tari” echipamente de serie puse pe... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.