Masinile de astazi nu ne mai avertizeaza doar, ci actioneaza. Franeaza in locul nostru si ne feresc de accidente. Iata care sunt cele mai importante!

Tot citind despre echipamentele deja foarte sofisticate ale masinilor, care au “coborat” pana in clasa compacta, mi-am dat seama ca suntem deja la inceputul unei noi ere in ceea ce priveste siguranta auto. O perioada in care ne vom putea baza pe masini sa inteleaga si sa actioneze in locul nostru cand, din diferite motive, nu o facem.

Desigur, ABS-ul si ESP-ul raman baza bazelor in materie de siguranta, iar in viitorul apropiat nici o masina, fie ea si de clasa mini, nu va mai fi vanduta fara aceste doua sisteme. Dar, ati observat probabil, acestea nu mai sunt suficiente. Traficul este tot mai dens, se circula din ce in ce mai repede, iar oamenii nu se responsabilizeaza prea usor.

Asa ca s-a trecut la o noua abordare. Dupa ce am avut masinile care atentioneaza, acum avem masinile care... citeste mai multe pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.