Auto19 Mai 2011

Lectura de un minut

Cat consuma masinile de lux, cu propulsie hibrida, acele limuzine al caror pret este format din 6 cifre.

Oamenii de succes, de afaceri, cum vreti sa le spuneti sunt, cred eu, aproape la fel de indiferenti la consumul limuzinei de lux din curtea vilei ca si acum 10 ani. Ii intereseaza mai mult prestigiul marcii, preferintele personale si chestii legate de imagine. Iar daca vor si economie de combustibil pot alege un diesel mare, foarte puternic, care consuma sub 10 litri/100 km in oras.

Deci, de ce ar avea nevoie de un model de lux hibrid?
Adevarul este ca nu au nevoie. In schimb, producatorii au nevoie sa vina cu modele hibride si la acest nivel pentru a scadea media de CO2 a gamei si pentru a arata public ca le pasa de mediu. Adica, motivul principal nu tine neaparat de eficienta cat mai mult de imagine.
Dar, din motivele lor, au venit cu aceste hibride mari, care – e adevarat – se lauda cu niste consumuri foarte... citeste continuarea pe Motorstory.ro!Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.