Pentru a combate accidentele facute de tineri, in special incepatori, s-au conturat cateva solutii, unele testate deja in alte tari.

Una dintre problemele multor tari in ceea ce priveste traficul, tine de accidentele facute de soferii tineri. Stiti cum e, fiecare dintre voi ati fost atat de incantati cand ati obtinut permisul, incat nu v-ati fi dat jos de la volan. Si stiti si cum e atunci, in primii ani.. euforia de a conduce, bucuria oarba pentru viteza.

Ei bine, statisticile arata ca, exact atunci, in primii ani, soferii fac multe accidente, unele cu urmari grave. Si nu e greu de inteles. Unii tineri (multi) nu reusesc sa-si stapaneasca pornirile de “piloti” si au impresia ca sunt facuti pentru a conduce in viteza, oriunde, oricand. Vedem asta, zi de zi, pe strada.
Metode sunt, unele mai practice, altele mai putin. In Romania s-a propus acum ceva timp ca incepatorii sa nu poate conduce masini mai puternice de 105 CP. Absolut ineficient, am explicat aici de ce. Oricum, propunerea politiei romane a fost si… s-a dus.

Altii insa, testeaza fel si fel de metode. Cum ar fi amplasarea unei... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.