Alcoolul la volan inseamna, sigur, accident. Afla cum poti face in asa fel incat sa stii cand te poti urca la volan in siguranta, fara sa risti nimic.

Este o intrebare care ne macina de fiecara data cand “gustam” ceva (gen 2 beri in 2 ore). Teoretic, nu suntem asa ametiti incat sa fie evident ca nu trebuie sa ne urcam la volan, nici macar peste alte 2 ore. Practic, riscurile sunt mari, atat in ceea ce priveste siguranta (noastra sau a altora), cat si aspectul legal. Nimeni nu vrea permisul suspendat pe 3 luni si un dosar penal pentru doua beri!

Romanii au propriile metode de a scapa repede de alcoolul din sange!

Probabil nu le-am inventat noi, dar cred ca romanii au ramas printre ultimii care mai cred cu tarie in celebrele mituri urbane despre pacalirea etilotestului. Desi acestea au fost “desfiintate” intre timp, mult cred ca daca aplica aceste metode au sanse sa scape de controlul politiei.

Desigur, afla ca respectivele chestii nu merg abia dupa ce devin fericitii proprietari ai unui... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.