Daca pretul benzinei este destul de mare si se mai anunta cresteri pe viitor, GPL-ul ar putea fi o solutie mai ieftina, in ceea ce priveste carburantul.

Cum pretul benzinei este tot mai mare, iar recentele proteste cu maruntis n-au rezolvat absolut nimic, este normal ca fiecare incearca sa vada cum poate merge cu masina la un pret rezonabil.

Probabil din aceasta cauza, firmele care ofera si monteaza instalatii de alimentare cu GPL au mult de lucru si o duc bine in perioada asta. Este o solutie pe care multi soferi o iau in calcul pentru masinile cu motoare pe benzina, iar firmele care se ocupa cu montarea unor asemenea instalatii spun ca amortizarea investitiei se face rapid, in 10.000 – 15.000 km.

Avantajul ar fi urmatorul: desi consumul de GPL este mai mare decat cel de benzina, la acelasi motor, gazul este mult mai ieftin. Nu mai stiu... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.