Auto7 Ianuarie 2011de Dan Damian

Lectura de un minut

S-ar putea sa avem o lege care sa-i lase pe soferii agresivi fara permis de conducere pentru 6 luni sau un an. Daca va putea dovedi cineva ca au fost agresivi.

Initiativa politiei nu e noua, dar saptamana asta se discuta in Parlament. Si ar putea fi aprobata, desi raman o multime de semne de intrebare referitoare la cum ar putea fi dovedita agresivitatea in trafic.

Stiti toti ca in traficul din Romania domina tupeul, iar soferii agresivi sunt la ordinea zilei.
Tiparul nu urmareste o anumita marca de masini, ci lipsa educatiei si agresivitatea gratuita a unor soferi pentru potolirea carora nu exista legi. Exista multi soferi care, pentru o mica greseala, reala sau inchipuita, ajung sa-ti franaze in fata, sa injure cat pot ei de bine, eventual sa si coboare pentru a-si rezolva probleme le orgoliu generate de anumite frustrari.

Chiar zilele trecute am vazut la tv cum un specimen... citeste articolul integral pe Motorstory.ro!Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.